Våra tjänster

För byggbolag
Digitalisering för användarna

Alla leverantörer på ett och samma ställe! Effektivisera användandet av hyrda och egna maskiner med vår lättanvända och smarta plattform. Lika enkel att använda ute på bygget som kontoret.

Egna artiklar
Bättre och enklare koll

Med alla dina maskiner och verktyg samlade på ett ställe kan du frigöra tid från tråkig och tidskrävande administration och samtidigt få bättre koll!

För förråd & depåer
Dina kunders planering

Förbättra din överblick på dina uthyrda maskiner, få insikt i kundernas planering, och förenkla planeringen av din vardag och skapa en bättre upplevelse hos kunden!

Vad säger våra användare

Lösningen var att samla alla leverantörer på ett ställe, genom EquipmentLoop, samtidigt som vi införde ett bättre arbetssätt kring prognosarbete och kostnadsstyrning.

Tidigare har det varit svårt att få överblick över maskinparken, i både stora och små projekt. Det har varit onödigt stressigt och dyrt samt att det har belastat miljön i onödan när maskinerna står oanvända och inte används effektivt. Tack vare samarbetet med EquipmentLoop™ så lyckades vi nå de uppsatta målen och det känns såklart väldigt bra.

Markus Raschke

Markus Raschke

Projektchef, HENT

Arrow
Arrow

Bolag som bygger med oss